Українські фермери вже отримали більше 6 000 зернових рукавів від ФАО

Аграрії з Волинської, Житомирської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької та Чернігівської областей станом на ранок 8 листопада отримали загалом більше 6 000 рукавів. Допомогу надано 268 фермерам.

Мінаргрополітики інформує, що розподілення рукавів у цих областях триває, а також найближчими днями роздача розпочнеться у решті областей.

«Загалом, 1 488 українських агровиробників отримають виділені їм 25 401 рукавів — у межах першого етапу розподілення тимчасового обладнання для зберігання зерна. Стратегія щодо підтримки зберігання зерна була розроблена спільно ФАО та Мінагрополітики з планом забезпечення 25% національного дефіциту зерносховищ, що становить 16 млн тонн», — йдеться у повідомленні міністерства.

Нагадаємо, стратегія щодо підтримки зберігання зерна була розроблена спільно ФАО та Мінагрополітики з планом забезпечення 25% національного дефіциту зерносховищ, що становить 16 млн тонн. Проект реалізується Мінагрополітики та ФАО за фінансової підтримки Канади, Японії та Minderoo Foundation.