Зернова Столиця працює задля нашої перемоги!

Зернова Столиця відвантажує готову продукцію
Зернова Столиця відвантажує готову продукцію
Джерело фото: Elevatorist.com

Розповімо про поточний стан справ на ГП Зернова Столиця (ТОВ «Завод Елеваторного Обладнання», ТОВ «Зернова Столиця-Інжиніринг») в воєнний час.

Станом на 1 квітня 2022р наша країна вже більше місяця веде війну з фашистським агресором — рф.

За цей час наше життя суттєво змінилось. Багато з нас займалось цей місяць евакуацією рідних і близьких до інших регіонів і країн, багато робітників самі виїхали. Частина наших хлопців була призвана до ЗСУ, частина активно працює в теробороні по різним регіонам України.

Наше підприємство с перших днів війни долучилося до участі з підтримки місцевої тероборони і ЗСУ. Протитанкові «їжаки», вироблені нашими робітниками, стоять в Одесі на Дерібасівській вулиці та на блокпостах області, багато іншого зроблено нашими активістами, про яких ми обов’язково розповімо і відзначимо після перемоги!

В перші тижні війни наше підприємство намагалося відновити, в першу чергу,  виконання договорів, які були призупиненні зі зрозумілих причин. Ми зробили аналіз таких договорів, провели перемовини з замовниками, постачальниками, прорахували логістику, в тому числі ЗЕД — і в результаті склали перелік замовлень, які з 14 березня відновились в роботі. Наразі на підприємстві працює практично весь виробничий колектив та ІТР.

Стратегічна мета компанії в цей період — мобілізувати людські, фінансові та матеріальні ресурси для завершення діючих контрактів і відвантаження готової продукції. А також запевнити наших замовників у тому, що ми готові виконати будь-які задачі з виробництва та постачання елеваторного обладнання, а також, з надання послуг з проектування та монтажу.

Наші аграрії активно розпочали посівну, там, де це можливо. Також і наше виробниче підприємство, не дивлячись на всі складнощі, та виклики долі, працює задля нашого спільного майбутнього. 

Згодом ми будемо інформувати Вас про успішно реалізовані замовлення на сторінках «Латифундист-Медіа».Вже за воєнний період ми здійснили декілька відвантажень готового обладнання нашим замовникам, в тому числі для наших постійних партнерів з Молдови. Укладено ще ряд нових контрактів.

Разом до Перемоги! Слава Україні!

З повагою, колектив ГП «Зернова Столиця»