Новий рік вже на порозі

Ми дуже різні, але всі — навіть запеклі скептики та матеріалісти, вірять, що 31 грудня ми перевернемо сторінку і почнемо все з нового аркуша — все буде інакше: краще, успішніше, добріше. Ми «доповзаємо» до цього чергового рубежу виснажені, майже без сил, підбиваємо підсумки і починаємо по-новому відраховувати і проживати ці 365.

Для зернової та елеваторної галузі, як і для всіх інших сфер української та світової економіки, 2021 рік був складним. Він залишає непростий заділ і на рік прийдешній, але з якими труднощами ми не справлялися? Та й взагалі, ідеальні умови розслаблюють, згадайте хоча б експеримент «Всесвіт 25», коли аll inclusive призвів до смерті мишачої популяції. Так що подолання труднощів змушує нас рухатися та розвиватися, чим і займемося у новому році з новими силами).

Разом із усім ринком сайт Elevatorist.com також готується жити по-новому. Починаємо з того, що переходимо на українську мову — вив же побачили зміни, згодом усі рубрики сайту будуть перекладені.

Ми продовжуватимемо радувати вас не тільки онлайн форматами, але й офлайн. Те що вони потрібні, показала наша Карта елеваторів. Перша друкована партія вже розійшлась і тепер ми працюємо над добавкою).

Журналіст Майя Муха та головний редактор Інна Воробйова з Картою елеваторів

У новому році плануємо відродити наші засідання «Клубу елеватористів». Я знаю, що всі вже зачекалися цих гарячих та конструктивних розмов у колі профі.

Будуть нові проекти, нові подорожі на елеватори, нові зустрічі із головними людьми нашого ринку. Тож залишайтеся з нами, буде цікаво.

Ну і як у передноворічну пору без побажань? Вони в нас також є. Нехай буде лагідною до аграріїв погода, виростуть добрі врожаї, ціни на газ будуть адекватними, елеватори —швидкими, зернова логістика — ідеальною.

А найголовніше, нехай відступлять всі хвороби, буде затишок, взаєморозуміння та добродут у кожній родині, а в Україні мир і процвітання.