Elevatorist.com вирушає у агротур «4 кордони»

В режимі реального часу ми будемо досліджувати прикордонну інфраструктуру та перевалочні потужності на кордонах з Польщею, Угорщиною, Словаччиною та Румунією.

15 квітня Elevatorist.com спільно з колегами з Latifundist.com відправляється в агротур «4 кордони». Протягом тижня наші редакції разом зі співвласником логістичної компанії «Балк Транс» Олександром Шатайлом побувають на найбільших «сухих портах» — від Ягодина до Вадул-Сірета. Ми поговоримо з їх власниками та топменеджерами, покажемо в реальному часі ситуацію на залізничних та автомобільних переходах.

Будемо стрімити, записувати відео і коментарі та оперативно публікувати на наших сайтах і соцмережах. Все, як ми вміємо:)

Допомагатиме нам в цьому інфраструктурний партнер — компанія KMZ Industries. Логістичний партнер — «Балк Транс».

Ми побуваємо на терміналах «Вілії», «Агросем», Alebor Group, «Алмейда Груп», «Мостиська Драй порт», «Тернопільському контейнерному терміналі», «Експортраснсбуд», «Пʼятидні». Ще з декількома терміналами узгоджуємо візит.

«Дорогі читачі, ми розраховуємо і на ваше включення. Хочете дізнатися ситуацію на конкретному кордоні чи щось запитати у директора терміналу? Пишіть нам. У вас в розпалі посівна, але хочете нашу команду запросити до себе на підприємство? Ми постараємось перекласти маршрут і завітати до вас. По всіх питаннях пишіть мені в телеграм @kostektk», — розповідає Костянтин Ткаченко, головний редактор Latifundist.com.

Ви можете підтримати команду в проєкті цільовим донатом за посиланням https://latifundist.com/pidtrimaj-latifundist.