Для Бориспільського елеватора розроблено попередній проєкт збільшення потужностей зберігання

Для Бориспільського елеватора (ТОВ «АР Бориспіль»), що входить до складу компанії «Агро-Регіон», розробили попередній проект збільшення потужностей одночасного зберігання.

Про це йдеться в матеріалі AgroTimes.

«Після трьох повноцінних сезонів роботи стало зрозумілим, що елеватор може робити більше обертів, але для цього потрібно додати потужностей для одночасного зберігання та внести зміни до деякого обладнання. Було розроблено попередній проєкт, який передбачає будівництво чотирьох металевих силосів і одного хопера для тимчасового зберігання. Також планується розширення однієї завальної ями для збільшення пропускної здатності», — пише видання.

Ззначається, що компанія готова розпочинати ці роботи, але очікує завершення війни.

«Позиція власників бізнесу логічна: ніхто не готовий ризикувати, якщо неможливо прогнозувати, що буде завтра, через місяць або рік. Проте після Перемоги можна сподіватись на бурхливий старт багатьох проєктів, які наразі відкладено до кращих часів», — йдеться у матеріалі.

Нагадаємо, на початку лютого 2022 року в компанії розповіли, що готуються модернізувати свої елеватори у поточному сезоні. Але ці плани перекреслили бойові дії в країні.