Торгова марка ЗОДІАК стала переможцем Всеукраїнського конкурсу Знак Якості

Колектив підприємства

ТМ «ЗОДІАК», яка займається виготовленням макаронних виробів, за результатами дослідження та аналізу оргкомітету «Знак Якості Україна» стала Переможцем Всеукраїнського конкурсу «Знак Якості» та отримує почесну нагороду «Знак Якості 2023» у номінації — Українська якість!

Про це повідомив керівник конкурсу Василь Попов.

Компанія «Зодіак» — одне з провідних підприємств Східної України, яке входить до регіональних лідерів з виробництва макаронних виробів.

На підприємстві запроваджений комплекс жорстких правил та вимог, визнаних у всьому світі, це гарантія того, що вся продукція є якісною та абсолютно безпечною.

Читати по темі: Як роблять макарони — компанія Зодіак відновлює виробництво після обстрілів заводу

Сучасне технологічне устаткування вітчизняного та імпортного виробництва, натуральна сировина, злагоджена робота професійного колективу та постійне вдосконалення технологій виробництва для задоволення потреб найвибагливіших споживачів, забезпечують виготовлення продукції найвищої якості.

«Маємо честь вручити керівнику компанії «Зодіак» Старікову Олексію Анатолійовичу та колективу — почесний Кубок та Диплом «Знак Якості», а також маркувальний знак «Гарантія Якості» як відзнаку за якість!»,— пише керівник конкурсу.

Всеукраїнський рейтинг якості товарів і послуг «Знак Якості» щорічно проводить конкурс «Найякісніші послуги і товари року».