ГК Прометей поповнив власний автопарк новими тягачами

ГК «Прометей» реалізує стратегію транспортної незалежності компанії
ГК «Прометей» реалізує стратегію транспортної незалежності компанії
Джерело фото: ГК «Прометей»

ГК «Прометей» придбала 7 тягачів з причепами DAF та напівпричепами WIELTON. Угода відбулась за рахунок 38 млн грн ліміту, виділеного OTП-Банком в рамках лізингової програми.

Про це Група повідомила на своєму сайті.

ГК «Прометей» реалізує стратегію транспортної незалежності компанії та планує найближчим часом довести кількість зерновозів до 100 одиниць.

В компанії впевнені, що власний автопарк значно посилить конкурентні позиції «Прометей» і дозволить уникнути дефіциту зерновозів, який традиційно спостерігається на вітчизняному ринку перевезень, особливо в сезон.

«Від успішної логістики залежить ефективність нашого бізнесу. Як великий зернотрейдер, ми маємо бути впевнені у стабільності перевозок, мати оперативний резерв на випадок пікових навантажень та можливість ретельно планувати логістичні схеми», — прокоментував нові надходження директор автотранспортного підприємства Володимир Ключников.

Придбання вантажного транспорту за рахунок лізингової програми від OTП-Банка дозволило компанії отримати «довгі гроші» на внутрішньому ринку, дефіцитні в складні часи.

«Поповнення автопарку на умовах лізингу ми розглядаємо як довгострокову інвестицію, причому вигідну в умовах нестабільної економіки. Дбати про нашу транспортну самостійність ми маємо навіть в умовах військового стану. В перспективі ми плануємо мати парк на 200 машин, які повністю задовільнять наші потреби у зернових перевезеннях», — зазначив заступник керівника сектору корпоративних фінансів Групи Валерій Ступак.

Нагадаємо, в ГК «Прометей» планують відновлювати зруйновані обстрілами елеватори та модернізувати їх.