Grain Alliance планує з часом розширити потужності зберігання на елеваторі в Словаччині

Агрохолдінг BZK Grain Alliance(«Баришевська зернова компанія») зараз інвестує у підтримку виробничих процесів та поточні ремонти на своєму елеваторі у Словаччині. Наступним етапом стане розширення потужностей зберігання.

Про це редакції Elevatorist.com розповів віце-президент та комерційний директор компанії Таїр Мусаєв.

За його словами, окрім збільшення потужностей зберігання, BZK Grain Alliance має намір покращити автоматизацію словацького зерносховища, і, ймовірно, додати точки прийомки та відвантаження. Також в компанії розглядають можливість встановити на елеваторі в Словаччині очисне обладнання — на перспективу.

Читати більше: Досвід BZK Grain Alliance, або Про особливості роботи елеватора на європейському ринку

«На елеваторі там немає очисного обладнання. Немає сушки. Сушка нам не потрібна, навряд чи ми туди будемо везти сире зерно. Стосовно очищення та доробки, то послуги ми не надаємо, веземо власне зерно з власних елеваторів, тож воно йде якісне. Але в перспективі ми розраховуємо надавати ринку послуги, тож очистка нам може знадобитися», — поділився планами керівник.

Таїр Мусаєв додав, що модернізація дасть змогу вийти на ринок послуг та допомагати українському ринку з додатковими відвантаженнями по Європі.