Нібулон збільшив власний парк вагонів

Вагони-хопери компанії Нібулон
Вагони-хопери компанії Нібулон
Джерело фото: Еlevatorist.com

Компанія «НІБУЛОН» придбала 54 вагони виробництва львівського підприємства ДМЗ Карпати. Це вагони-хопери моделі 19-6869, які призначені для транспортування зерна й інших харчових сипучих вантажів по магістральних залізничних коліях та шляхами промислових підприємств.

Про це повідомляє пресслужба «НІБУЛОНу».

Вагомою перевагою саме цієї моделі є збільшений об’єм кузова — 120 куб. м та вантажопідйомність — 70,5 т.

«Сьогодні наш вагонний парк складається із 162 одиниць та значно оптимізує роботу на рейках, адже завдяки максимально ефективній роботі сучасного перевантажувального термінала у Миколаєві та комплексів із приймання і відвантаження зернових й олійних культур, середній час навантаження маршруту вагонів складає усього 1 добу, що дозволяє робити із центру країни до Миколаєва 5–6 обертів на місяць», — повідомляють в компанії.

За останній рік підприємство транспортувало лише власними вагонами 383 тис. т вантажів, що дозволило замінити роботу 15 950 вантажівок на автошляхах. І тепер продовжимо це робити ще ефективніше, оскільки оновлені можливості вагонного парку за умови 6 обертів зросли до 68 тис. т на місяць.

Нагадаємо, ГК «Прометей» придбала 54 вагони-хопери в рамках масштабної програми розвитку транспортної автономності компанії. Реалізація програми стартувала більше року тому.