KMZ Industries минулоріч уклали 50 контрактів на монтаж обладнання

У 2021 році компанія KMZ Industries уклала 50 контрактів на монтаж, шефмонтаж, консультації та ремонт обладнання.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Всього за минулий рік KMZ Industries змонтувала 53 ємності загальною вагою більше 3 100 т. Із них — 16 силосів загальною вагою 1650 т на плоскій основі та 37 силосів загальною вагою більше 1400 т на конусному днищі.

Читати по темі: Український завод відправить на експорт зерносушарки власного виробництва

«Рік був справді бурхливим і насиченим для нашого підрозділу. Фахівці монтажного департаменту нашого заводу працювали майже у всіх областях України: монтували обладнання, здійснювали послуги із шефмонтажу, надавали консультації та огляд вже працюючого обладнання. За результатами одного такого огляду, наприклад, виконали на об’єкті ремонтні роботи навіть старенької ДСП-25. Замовник звернувся до заводу, бо в нас зберіглася вся конструкторська документація: наші спеціалісти змогли ідентифікувати проблеми й провести якісний ремонт. Обладнання успішно відпрацювало сезон», — розповідає директор із будівництва та монтажу KMZ Industries Вячеслав Степанчук.

Крім того, компанія змонтувала зерносушарку, близько 1500 метрів транспортного обладнання і майже кілометр самопливних систем. На 25 об’єктах спеціалісти підрозділу надали послуги із шефмонтажу.

У 2021 році фахівці KMZ Industries виконали роботи на 18 об’єктах: 15 із них повністю здані, на 3-х об’єктах роботи будуть продовжені найближчим часом.

Читати по темі: Український завод виготовив і змонтував унікальне обладнання для ОПЗ в Молдові

 

«Цьогоріч ми здійснили надскладний монтаж унікальних силосів власної розробки заводу на маслопресовому заводі в Молдові. Клієнт раніше мав негативний досвід з іншою монтажною організацією, тож навіть ще на етапі складання договору максимально підстраховувався, оговорював всі нюанси. Але коли побачив оперативність і якість монтажу, яку забезпечила наша бригада, та ще й із такою особливою конструкцією, то був приємно вражений. Завдяки професіоналізму команди нам, зокрема, на місяць вдалося скоротити термін монтажу на об’єкті його було виконано за 120 робочих днів замість планових 150-ти», — зазначив Степанчук.

Нагадаємо, на півдні Молдови збудують елеватор для доробки та зберігання соняшнику, пшениці та кукурудзи з обладнанням від KMZ Industries. Загальна ємність обладнання для зберігання від українського виробника складатиме 13608 м³.