Епіцентр К витратить $120 млн кредиту на будівництво елеваторів

«Епіцентр К» підписав кредитну угоду з Європейським інвестиційним банком строком на 9 років. Кредитні кошти у розмірі $120 млн будуть спрямовані на будівництво елеваторних комплексів для зберігання зернових та олійних культур, а також на розвиток допоміжної інфраструктури.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Епіцентр К продовжує динамічно розвиватись та інвестувати значний обсяг коштів в українську економіку. Окрім масштабування торговельної мережі, ми розширюємо власні виробничі та елеваторні потужності, реалізуємо нові логістичні та інфраструктурні проєкти. Надання кредиту від найбільшої фінустанови Європейського Союзу свідчить про високий рівень довіри до групи компаній не тільки в Україні, але й на міжнародному ринку», розповів генеральний директор Епіцентр К Петро Михайлишин

Підтримуючи модернізацію сільського господарства в Україні, Європейський інвестиційний банк має на меті підвищення продовольчої безпеки та ефективності продовольчого забезпечення. 

Нагадаємо, Фінансова компанія розвитку Нідерландів (FMO) виділять фінансування для ТОВ СП «НІБУЛОН». Кошти підуть на підтримку зростаючої потреби компанії в оборотному капіталі для закупівлі та експорту зернових з України.