Прометей модернізував елеватори новими навантажувачами

Навантажувач Merlo TF 38.10
Навантажувач Merlo TF 38.10
Джерело фото: Прометей

У рамках стратегії технологічної модернізації Група компаній «Прометей» оголосила про оновлення автопарку елеваторів новими фронтальними навантажувачами Merlo TF 38.10. Обладнання оптимізує як процеси приймання зернових та олійних, так і обсяги перевалки загалом.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Цю програму ГК «Прометей» реалізувала у межах лізингового договору з «ОТП Банк». Сумарний обсяг фінансування проекту становить близько 500 тис. євро.

У 2021 чотири навантажувачі придбали на елеватори:

У січні 2022 року ще 2 навантажувачі отримали елеватори «Гайчур» (Запорізька обл, смт Терновате) та «Вознесенськ» (Миколаївська обл, м. Вознесенськ).

Читати по темі: Елеватори Прометея зберігатимуть зерно безкоштовно

«Якісна техніка — це завжди вигідна інвестиція, яка не лише виправдає себе, а й повернеться із прибутком. У свою чергу, модернізація елеваторного дивізіону, у тому числі зміцнення його матеріально-технічної бази, є зараз для Групи компаній одним з першочергових завдань. Елеваторний напрямок за підсумками 2021 року показав хороші показники прибутку, тому його «матеріальне переозброєння» є для Групи стратегічним завданням», — повідомляють у пресслужбі.

Крім того, у 2022-23 МР ГК «Прометей» планує покупку ще близько 10 навантажувачів для елеваторів. 

Нагадаємо, ГК «Прометей» найближчим часом планує купівлю елеваторів. Мережу зерносховищ компанії поповнять 4-6 підприємств.