G.R. Agro уклала понад 400 договорів за програмою Безкоштовного зберігання

Учасниками програми «Безкоштовне зберігання для сільгоспвиробників» Групи компаній G.R. Agro стали понад 400 агропідприємств. До програми приєдналися невеликі та великі сільгоспкомпанії Дніпропетровської та Запорізької областей.

Про це повідомила пресслужба ГК G.R. Agro.

«Рекордні врожаї зернових цього сезону, відсутність необхідних потужностей та умов зберігання спонукали аграріїв скористатися програмою від компанії G.R. Agro. Для підтримки сільгоспвиробників плату за зберігання зерна не нараховуватимуть протягом усього 2021/2022 МР», — повідомили у групі.

На елеваторах G.R. Agro заготовлено партії поклажедавців обсягом від 6 т до 5 тис. т зернових, олійних та бобових культур. У компанії також зазначили, що її елеватори на сьогодні заповнені «під дахи», незважаючи на збільшення загальних потужностей зберігання зерна минулого року до 258 тис. т.

Окрім програми «Безкоштовне зберігання» усі клієнти-поклажодавці G.R. Agro також підключено до сервісу «Агробізнес на Дисплеї». Це система online оповіщень для моніторингу, переміщень, якості та загального обсягу зберігання завезених партій продукції на елеватори компанії.

Нагадаємо, програму пільгового зберігання зерна компанія запровадила 1 липня 2021 року.