На завод KMZ Industries почали активно перевозити обладнання з Харкова

У KMZ Industries приділили багато часу на проектування розширення виробничих потужностей «Карлівського машинобудівного заводу». Практично переміщати обладнання почали недавно.

Про це повідомляється в матеріалі «Як перевезти машинобудівний завод в інше місто — досвід KMZ Industries» на Elevatorist.com.

«Ми не поспішали з переїздом. Розробили гнучкий графік, який дозволить не допустити суттєвих зупинок виробничого процесу, оскільки не повинні постраждати операційні завдання... Зараз кінець сезону, замовлень залишилося менше, і переїзд перейшов в активну фазу», — пояснила генеральний директор KMZ Industries Валерія Калашник.

З Харкова до Карлівки перевезуть 47 одиниць виробничого обладнання. Перші партії верстатів уже надійшли на завод. Переїзд іде чітко за графіком. Генеральний директор зазначила, що компанії важливо завершити встановлення обладнання до початку нового сезону.

«Тому до кінця грудня встановимо верстати на нові фундаменти, підключимо та проведемо пусконалагодження як самих верстатів, так і програм їхньої роботи. І з січня плануємо розпочати експлуатувати нове обладнання. Найвищий пік виробництва припадає на весну-літо, тому в новий сезон ми увійдемо з розширеними виробничими потужностями», — каже Валерія Калашник.

Нова опора для зерносушарки заїхала до складу готової продукції
Влаштування фундаменту під високоточні верстати

Нагадаємо, що про злиття KMZ Industries та елеваторного напряму Variant Agro Build оголосили 29 квітня 2021 року. Договір передбачає завершення процесу злиття до кінця 2021 року.