Астарта модернізувала обладнання на своєму переробному заводі

Зачисні шнекові конвеєри ZEO-SA Grain Capital для переробного заводу Астарти
Джерело фото: Grain Capital

Фахівці компанії Grain Capital виготовили, відвантажили та змонтували зачисні шнекові конвеєри ZEO-SA з продуктивністю 100 т/год на переробному заводі «Астарти», повідомили Elevatorist.com в пресслужбі Grain Capital.

Цікаве і корисне про елеватори та зберігання зерна дивіться на нашому YouTube-каналі

«Ці конвеєри призначені для ефективної зачистки залишків зернової маси від сої після максимального гравітаційного вивантаження зерна. Перевагами встановленого обладнання є його надійний конструктив та жорстка рама, які гарантують безперебійну роботу та відповідність продуктивності технічному завданню. Шнеки мають великий ресурс напрацювання між технічними обслуговуваннями та високу ремонтопридатність, що дозволяє мінімізувати витрати на обслуговування», — пояснюють спеціалісти.

Весь процес — від початку виробництва до завершення монтажу — зайняв менше трьох місяців, що дозволило швидко впровадити нове обладнання в роботу. 

Читайте також: Grain Capital пропонує елеваторам особливі умови по автоматизації бізнес-процесів

  • Фахівці компанії Grain Capital успішно виготовили та відвантажили до Ніжинського жиркомбінату комплекс транспортного обладнання, повідомили в пресслужбі компанії.
  • Grain Capital стала партнером польської Unia Araj, що виробляє зокрема зерносушарки. Угоду підписали на початку 2024 року.

Людмила Глухова, Elevatorist.com, 2024 р.