НІБУЛОН закуповує 76 тягачів Scania та 64 напівпричепів STAS

Для повного оновлення автомобільного парку «НІБУЛОН» закуповує 76 тягачів Scania R450 Євро 5 та 64 напівпричепів бельгійського виробника STAS. Перша партія складає 30 комплектів. 5 із них вже попрямували автошляхами України.

Про це повідомила пресслужба компанії.

Зараз «НІБУЛОН» переорієнтовує логістичні ланцюги і використовує комбіновані маршрути, які включають транспортування збіжжя вантажівками.

Так, автотранспортом здійснюється перевезення зерна з південних філій, зокрема річкових «Вознесенської» та «Новоодеської», а також термінала в Миколаєві у напрямку «Бессарабської».

Читати по темі: Сьогодні філія Бесарабська дає НІБУЛОНу вижити — Різак

Також, з усіх водних елеваторів компанії, що розташовані вздовж Дніпра та заблоковані через підрив Каховської ГЕС, автомобільним транспортом перевозять продукцію на елеватори з відвантаженням на залізничний транспорт.

За словами директора з логістики Сергія Калкутіна, завдяки диверсифікованій за видами транспорту системі, яка включає авто-, залізничний та водний транспорт, «НІБУЛОНу» вдалося побудувати нові ланцюги поставок продукції, зменшити собівартість нашої логістики і таким чином збільшити закупівельні ціни для аграріїв.

«На поточний рік департамент логістики має амбітні плани. Ми плануємо повністю оновити автопарк служби вантажного автотранспорту. Зокрема вантажівки від нашого партнера «Сканія Україна» стануть ефективним підсиленням нашої господарської діяльності»,— говорить Сергій Калкутін.