НІБУЛОН збирається будувати новий елеватор у Вінничині

Компанія «НІБУЛОН» має намір інвестувати до $12 млн у модернізацію вже існуючих елеваторних потужностей та у будівництво нового елеваторного комплексу. Новий елеватор планується збудувати у Вінничині.

Про це у вітанні з нагоди 32-річчя компанії повідомив СЕО «НІБУЛОН» Андрій Вадатурський.

«На черзі — модернізація елеваторного напряму на загальну суму до 12 млн доларів США. В її межах ми переглянули модель управління мережею та запровадили кластери для підвищення ефективності врядування. Основний обсяг інвестицій буде спрямовано на будівництво нового елеватора на філії «Хмільник», реконструкцію АК «Врадіївський» та ТОВ «Колосівський елеватор», — розповів керівник.

Андрій Вадатурський додав, що в компанії також заплановано вдосконалення автоматизованої системи управління елеваторними комплексами силами «НІБУЛОН Діджитал».

«На базі наявної системи буде створено нове програмне SCADA-рішення для забезпечення безперервного, прозорого й контрольованого технологічного процесу. Це дозволить нам отримувати дані в режимі реального часу, заощаджувати ресурси, збільшити продуктивність персоналу та відповідно їхню заробітну плату», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на філії «Бессарабська» агрохолдингу «НІБУЛОН» ввели в експлуатацію новий сервіс електронної реєстрації автотранспорту.