Олександр Камишін очолить офіс з євроінтеграції Укрзалізниці в Європі

Голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін іде у відставку з посади та очолить євроінтеграційні процеси у держкорпорації. Про це він повідомив у тг-каналі «Залізні зміни».

«369-й день війни. Залізниця продовжує працювати за графіком. А я подаю у відставку. За спільним рішенням з Віце-Прем’єром Кубраковим очолю офіс з євроінтеграції Укрзалізниці в Європі. Залишаю позицію зі спокійним серцем. Компанія працює чітко і злагоджено. Залишається залізна команда. Тому впевнений, що в компанії і далі все буде добре», — повідомив він.

Олександр Камишін подякував президенту Зеленському та віце-прем’єру Кубракову за а високу оцінку його роботи на посаді. Також він подякував всім залізничникам, «найкращій в країні залізній команді».

Головою правління АТ «Укрзалізниця» Олександра Камишіна було призначено 26 жовтня 2021 року. 26 березня 2022 р. Кабінет міністрів затвердив Олександра Камишіна головою правління АТ «Укрзалізниця» на постійній основі терміном на чотири роки.

Нагадаємо, Укрзалізниця планує до кінця цього року розвинути європейський напрямок в роботі держкорпорації та створити компанію-вантажоперевізника для роботи в Євросоюзі.