У НІБУЛОНІ розповіли про нову структуру компанії

Компанія «НІБУЛОН» змінила організаційну структуру управління. Основним органом з прийняття стратегічних рішень відтепер стане рада директорів. Надалі в компанії планують продовжувати зміни у бізнес-процесах.

Про це повідомила пресслужба «НІБУЛОНу».

Зазначається, що реорганізація управління відбулася для досягнення ефективного використання ресурсів та покращення операційних показників компанії.

«Відтепер основним органом з прийняття стратегічних рішень стане рада директорів, до якої входить генеральний директор, три невиконавчі директори, фінансовий директор, директор з торгівлі, директор з логістики, директор з агровиробництва, директор по роботі елеваторів, директор з персоналу, директор по взаємодії з органами влади та з правових питань», — йдеться в повідомленні.

Всі види діяльності «НІБУЛОНу» тепер розподілені між чотирма ключовими напрямами: трейдинг, логістика, агровиробництво та елеваторний напрям.

Серед інших, до нової ради директорів призначено: Володимира Славінського – директором з торгівлі, Сергія Калкутіна – директором з логістики, Костянтина Хмельницького – директором з агровиробництва, Валерія Реуцоя – директором з роботи елеваторів.

У компанії планують продовжувати зміни в організаційній структурі.

Нагадаємо, в «НІБУЛОНі» зацікавилися можливостями розвинення рейдової перевалки на Дунаї.