В НІБУЛОНІ зацікавилися можливостями розвинення рейдової перевалки на Дунаї

Оскільки активне використання власного флоту на річках Південний Буг та Дніпро наразі неможливе, «НІБУЛОН» планує освоювати ринок водних перевезень Дунаєм та вивчатиме можливості рейдової перевалки в цьому регіоні, використовуючи отриманий досвід роботи на зовнішньому рейді порту Миколаїв.

За інформацією на сторінці компанії у Fcebook, в «НІБУЛОНІ» таклж розглядають можливість розвитку залізничних перевезень та потенційне збільшення вагонного й тепловозного парку.

«Впевнений рух уперед та пошук раціоналістичних рішень сприяли тому, що компанія змогла поступово стабілізувати свою роботу. В кращих традиціях прозорості ведення бізнесу «НІБУЛОН» веде відкритий діалог з усіма кредиторами. І як відзначила фінансова директорка Ольга Бабаніна, вже в новому році компанія планує здійснити перехід на вищий рівень бюджетування та контролю»,— зазначили в компанії.

Зараз же компанією вжито ефективних заходів для адаптації торгівельної діяльності до існуючих умов та поступового нарощення ринкової частки до звичних рівнів. Зокрема, цьому сприяло будівництво філії «Бессарабська», яка стала важливим транспортним хабом.

Нагадаємо, до роботи повернули Миколаївский перевантажувальний термінал «НІБУЛОНУ».