Суд заборонив кредиторам продавати зерновий термінал в Одеському порту

Компанія GNT Group, яка володіє зерновим терміналом Olimpex Coupe International, подала позов проти Argentem Creek Partner та його агента Madison Pacific Trust Ltd до Окружного суду міста Нікосія (Кіпр) з метою захисту своїх прав та інтересів.

Про це повідомляють у пресслужбі компанії.

7 лютого 2023 року суд ухвалив Наказ, яким заборонив Argentem Creek Partner (далі — ACP) та Madison Pacific Trust Ltd здійснювати дії, направлені на заволодіння, обтяження чи продаж зернового терміналу в Одеському морському торговельному порту.

«Акціонери GNT Group були вимушені негайно звернутися до суду через агресивні дії кредиторів — Argentem Creek Partners. ACP та його агент Madison Pacific Trust Ltd фактично відмовляються від переговорів щодо реструктуризації кредиту на $75 мільйонів, взятого GNT Group в 2019 році»,— повідомили в компанії.

Також в публікації зазначається, що 6 лютого 2023 року стало відомо про те, що ACP ініціює справу про банкрутство компанії Olimpex Coupe International (Олімпекс Купе Інтернешнл), яка здійснює оперативне керування роботою зернового терміналу.