GNT Group заперечує всі звинувачення на свою адресу і буде оскаржувати їх в суді

GNT Group заперечує всі звинувачення на свою адресу та готова виконати свої зобов’язання перед кредиторами у будь-який цивілізований спосіб.

Про це повідомляє пресслужба GNT Group.

Як відомо, Високий суд Англії 16 січня 2023 року видав наказ про арешт активів на $118 млн власників компаній GNT Group та одеського зернового терміналу Olimpex Coupe International Сергія Грози та Володимира Науменка. Перед цим Argentem Creek Partners (ACP) ініціював в Україні зміну керівників компаній, які відвантажують зерно на експорт в Одеському морському торговельному порту.

Щоб не допустити блокування роботи зернового терміналу, компанія оскаржує в судах наявні на сьогодні рішення реєстраторів, українських та іноземних судів, які ініційовані ACP.

GNT Group вважає, що кредитори намагаються знецінити бізнес з наступним непрозорим перепродажем активів компанії зацікавленій третій стороні.

Трудовий колектив GNT Group звернувся до Президента України Володимира Зеленського з листом щодо загроз роботі «зернового коридору», втрати робочих місць та виникнення несприятливих репутаційних ризиків для України.