ГК Прометей посилює свої позиції у Полтавській області

Група «Прометей» продовжує приєднання трьох активів у Полтавському регіоні до мережі елеваторів компанії. Так ГК збільшить сумарну потужність одночасного зберігання зерна на 145 тис. т. Полтавщина стане 11 регіоном, де присутні елеваторні активи ГК «Прометей».

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Елеваторні комплекси в Полтавській області обрали, зважаючи на високий сукупний потенціал регіону, а також на логістичні переваги обраних підприємств. Крім того, на Полтавщині знаходиться потужний зембанк фермерських господарств компанії.

«Інвестиційний проект реалізується у рамках довгострокової стратегії розширення та модернізації елеваторного напрямку ГК. Подальше введення до складу Групи зернових комплексів дозволить збільшити потужність одночасного зберігання з 1,69 млн т до показника на рівні 1,84 млн т», — розповіли в пресслужбі компанії.

Таким чином ГК «Прометей» посилить свою присутність на території, підконтрольній українській владі.

«Ми адаптувалися до нових умов і готові працювати та посилювати потужності для підготовки до подальшого відновлення. Наразі 6 з 33 наших активів елеваторного дивізіону розташовані в зоні ризику, тому рішення посилити позиції в Полтавському регіоні одночасно трьома комплексами зі зберігання та доопрацювання зерна дозволить Групі не допустити падіння оборотів елеваторного напрямку», — розповів голова Наглядової ради ГК «Прометей» Рафаель Гороян.