Харківський завод Форполімер пропонує послуги футеровання самопливів на елеваторі замовника

Футерування поліуретаном самопливів
Футерування поліуретаном самопливів
Джерело фото: Elevatorist.com

Науково-виробниче підприємство «Форполімер» в умовах воєнного стану відновили послугу футерування самопливного обладнання безпосередньо на майданчику у замовника.

Про це Elevatorist.com розповіла комерційний директор ТОВ НВП «Форполімер» Лариса Ткаченко.

«Наша бригада фахівців приїздить до вас на елеватор, проводить демонтажні роботи самопливного обладнання, потім виконується футерування поліуретаном з послідуючим монтажем вже футерованого обладнання. Переваги цього методу полягають в скороченні часу на виконання робіт та зручності їхнього виконання. Фактично одночасно на одній лінії ви можете приймати чи відвантажувати зерно, а на іншій проводити ремонтні роботи», — пояснює фахівець. 

Цю послугу компанія впровадили ще в 2016 році, але в умовах зручної та налагодженої транспортної логістики, елеватори здебільшого відправляли обладнання для футерування безпосередньо на виробництво. 

«Раніше ми виїздили на такі роботи, коли був великий об’єм, а виконати його потрібно було в найкоротші строки. Зараз же, в умовах воєнного стану, коли виникають труднощі з логістикою, такі наші послуги будуть дуже актуальними», — підкреслює Лариса Ткаченко.