Синоптики прогнозують потепління на всій території України

На цьому тижні синоптики прогнозують теплу погоду та відлигу. На півдні та в Чернівецькій області температури піднімуться найвище — до +2…+12°С. Ближче до вихідних стане прохолодніше. Буде хмарно, виключенням стануть західні та південні області, тут час від часу з’являтиметься сонце.

Про це повідомляють синоптик МетеоФарм.

«Короткочасні опади очікуються в північних, західних, східних та центральних областях. Значні опади пройдуть в Закарпатській області протягом 7-го лютого, на сході, в Дніпропетровській, Полтавській, Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях 8-го лютого. Вітер переважатиме західного, північно–західного напрямку, середня швидкість складе 2–9 м/с», — повідомляють у МетеоФарм.

Вночі на переважній території України температура коливатиметься в межах -3…+4°С. Денні температури на півночі та сході триматимуться на позначках від 0 до +6°С, в центральних та західних областях +1…+9°С.

Температура ґрунту в північних, південних та східних областях досягне позначки 0…+4°С, на заході та у центральних областях знаходитиметься в межах -3…+2°С.