Компанія ОЛИС модернізувала завод

Новий завод компанії ОЛИС
Новий завод компанії ОЛИС
Джерело фото: ОЛИС

У 2021 році компанія «ОЛИС» закінчила ребрендинг та модернізувала завод. Тепер виробництво оснащене сучасним машинобудівним обладнанням. Крім того, у планах компанії на 2022 рік вивести на ринок нову лінійку глибоко модернізованих сепараторів ГОРИЗОНТ, а також кілька нових лабораторних приладів.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Без зайвої скромності скажу, що виробництво компанії «ОЛИС» оснащене за останнім словом машинобудівної техніки та технології. Список нововведень включає найсучасніші комплекси плазмового та лазерного різання металу, стрічковопильні верстати, листозгинальні верстати, чотири центри механічної обробки, комп'ютеризований центр термічної обробки, цілий ряд допоміжного обладнання виробництва Німеччини, Південної Кореї, Швеції та Італії», — зазначив засновник компанії Олександр Верещинський.

До того ж, компанія трансформувала кириличний логотип «ОЛИС» у OLIS.

У рамках модернізації виробництва «ОЛИС» повністю переобладнано слюсарно-зварювальну ділянку, ділянки остаточного збирання зерноочисного та зернопереробного обладнання, та ділянку складання лабораторного обладнання.

Крім технічного переозброєння, на заводі змонтували повноцінний зернопереробний цех та зернову лабораторію. Вона дозволить удосконалити технологію обробки та переробки зерна, а також ефективність роботи устаткування.

На сьогоднішній день компанія ОЛІС розробляє технології та постачає зерноочисні сепаратори та обладнання для виробництва круп та пластівців, а також лабораторне обладнання для визначення якості зернових культур у більш ніж 30 країн світу. Торік до географії поставок компанії додалися Канада, Фінляндія, Данія та Швеція. 

Нагадаємо, у липні 2021 року компанія «ОЛИС» запустила перший найбільший скальператор СКО-300. Він розпочав роботу у Полтавській області.