Прометей інвестував в модернізацію автопарку більше пів мільйона євро

Нові тягачі MAN ГК Прометей
Нові тягачі MAN ГК Прометей
Джерело фото: Пресслужба ГК Прометей

Структурний підрозділ Групи компаній «Прометей» — «Прометей Авто» — придбав нові тягачі з причепами-зерновозами. Це тягачі MAN TGХ 18.440 з причепами Schmitz Cargobull у кількості 5 одиниць.

Про це повідомляє пресслужба Групи компаній.

Програму реалізовано спільно з «ОТП Лізинг», загальна сума інвестицій у проект склала 638,5 тис євро.

«Нові зерновози завдяки технічним характеристикам можуть долати ділянки навіть найбільш важкопрохідних доріг, що дозволить нам підвищити рівень контролю за транспортуванням та збереженням вантажу», — зазначили у логістичному підрозділі ГК «Прометей».

Рішення про посилення власного автопарку ГК «Прометей» приймалося на підставі багатьох причин, однією з них є криза в секторі авто- та залізничних перевезень у країні.

«Ми прогнозуємо, що традиційні проблеми УЗ та більшості основних автомагістралей України не вирішаться у короткостроковій перспективі. Особливо зараз, коли на перший план виходять питання загальнодержавного масштабу», — наголошують в компанії.

Прометей планує придбати ще 35 машин. Таким чином, активи логістичного підрозділу ГК «Прометей» налічуватимуть 58 автопоїздів та 54 залізничні вагони. 

Нагадаємо, у рамках стратегії технологічної модернізації Група компаній «Прометей» оголосила про оновлення автопарку елеваторів новими фронтальними навантажувачами Merlo TF 38.10. Обладнання оптимізує як процеси приймання зернових та олійних, так і обсяги перевалки загалом.