Ristone Holdings повністю закрив корпоративний конфлікт — Нестеренко

Ristone Holdings вийшов із корпоративного конфлікту, який тривав майже рік. Підприємства компанії ні на день не припиняли працювати, а також продовжувались інвестиційні проекти.

Про це розповів засновник та голова наглядової ради агрохолдингу Ristone Holdings Вадим Нестеренко в інтерв'ю виданню «Кореспондент».

«Корпоративний конфлікт повністю закритий, досягнуто всіх необхідних домовленостей. Усі проблемні питання навколо підприємств холдингу вирішилися так, як ми цього хотіли, у повній відповідності до нашої первісної позиції», — зазначив Вадим Нестеренко.

Він наголосив, що на останніх етапах цього конфлікту правоту Ristone Holdings визнали правоохоронні структури.

«Є досудове кримінальне розслідування щодо представників другої сторони. Але я продовжував пропонувати мирний компроміс, адже ми не мали мети покарати чи посадити когось за підсумками кримінальної справи», — розповів засновник компанії.

За словами Вадима Нестеренка, Ristone Holdings не сповільнив свій розвиток, а навіть навпаки — став значно швидше і ефективніше просуватися по декільком напрямків.

«У розпал корпоративного конфлікту в березні цього року ми запустили в експлуатацію третю чергу розширення виробничих потужностей нашого олійноекстракційного заводу (ОЕЗу) Ristone Oil з елеватором на 20 тис. т зберігання», — додав голова.

Сьогодні компанія активно працює за інвестиційним проектом подальшого розвитку ОЕЗу. Вже заплановано 4 чергу будівництва.

Довідка:

Вадим Нестеренко заявляв, що у вересні екс-партнери з бізнесу захопили активи Ristone Holdings — «Дніпромлин» та «Хлібзавод №10». Проте ті пояснювали, що комбінати перейшли за взаємною згодою, власно же холдинг тоне в боргах, а заява про рейдерство — спроба уникнути кредитних зобов'язань. Окрім того, «Дніпромлин», який захопили рейдери, фактично простоює другий місяць.