Агромаркет від PROMETEY дає змогу фермерам зекономити на логістиці — думка

На базі 26 елеваторів агрохолдингу PROMETEY продовжує функціонувати «Агромаркет». Там партнери компанії можуть придбати необхідні сільськогосподарські товари: мінеральні добрива, засоби захисту рослин, посівний матеріал і сільгоспобладнання.

Генеральний директор елеваторного напрямку Олександр Шутов розповів про вигідну пропозицію від компанії, яка дає можливість фермерам зекономити на логістиці, пише Latifundist.com.

«Ще з 2018-го року на базі елеваторів, а також у форматі інтернет-магазину працює «Агромаркет». Ми пропонуємо нашим клієнтам тільки якісну продукцію українського та імпортного виробництва. Та найбільший плюс цього напряму — це економія на логістиці. Водій приїжджає до нас з зерном і їде назад не в холосту, а з необхідним для кожного аграрія вантажем», — розповів Олександр Шутов.

У компанії наголошують — працюють виключно з надійними та перевіреними виробниками. Засоби захисту рослин від BASF, ALFA Smart Agro, Unifer. Посівний матеріал від виробників Limagrain, Syngenta, «Євраліс Семенс».

PROMETEY запрошує українських виробників до співпраці на вигідних умовах.