НІБУЛОН розпочав освітній проєкт по навчанню працівників елеваторів

Агрохолдинг «НІБУЛОН» розпочав новий освітній проєкт, який передбачає професійне навчання співробітників елеваторів та виробничо-технічних лабораторій компанії. 

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Навчання проводиться в межах проєкту Розвиток трудового потенціалу для України, що реалізує ГО «Міжнародна фундація розвитку» за сприянням Проєкту USAID «Економічна підтримка України» та  Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій.

Курси підготовки пройдуть 175 спеціалістів елеваторів та 26 працівників лабораторій, а саме: апаратників оброблення зерна 2-5 розряду, начальників виробничо-технічних лабораторій та керівництво служби забезпечення якості та зберігання продукції.

Читати по темі: НІБУЛОН змінює модель управління елеваторами

Усього заплановано 10 онлайн-занять, які триватимуть до 26 квітня.

Серед основних тем навчання: сучасні технології та методи зберігання зерна, управління якістю зерна, методи та технології очищення, технології сушіння зерна й обслуговування сушильного устаткування, а також методи визначення якості зерна та діагностика хвороби зернових.

«Останнім часом ми бачимо, що фокус з підготовки й розвитку вузькоспеціалізованого фахівця зміщується на крос-знання та опанування суміжних професій. Для нас як компанії, яка робить ставку на сучасні підходи до роботи, модернізацію та впровадження інноваційних технологій, це дуже актуально: наші фахівці мають досконально знати процеси роботи елеваторів та виробничих філій від А до Я»,— говорить директорка з персоналу «НІБУЛОНу» Яна Романенко.