ФДМУ виставила на аукціон Прозорро Полтавський комбінат хлібопродуктів

Полтавський КХП, ЗОГовий корпус
Полтавський КХП, ЗОГовий корпус
Джерело фото: prozorro.sale

Регіональне відділення ФДМУ по Полтавській та Сумській областях виставило на аукціон Prozorro.Продажі єдиний майновий комплекс державного підприємства «Полтавський комбінат хлібопродуктів».

Англійський трираундовий аукціон (на підвищення) запланований на 3 серпня 2023 року. Початкова ціна Полтавському КХП визначена у 24 337 939,96 грн без ПДВ. Мінімальний шаг аукціону становитиме 243 379,40 грн, розмір гарантійного внеску — 20% від вартості, 4 867 587,99 грн.

Основним видом діяльності для Полтавського КХП являється виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості. Загальна кількість обєктів нерухомості та споруд — 168 об'єктів, загальною площею 74 974,8 кв.м.

Загальна площа земельних ділянок — 28,3108 га (5 земельних ділянок на праві постійного користування), цільове призначення — для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

На балансі Полтавського КХП обліковується 22 одиниці транспортних засобів та спецтехніки (відсутні документи по 15 од. техніки).

Нагадаємо, слідчі у червні 2022 року відкрили кримінальне провадження щодо зловживання службовим становищем та незаконного використання гуманітарної допомоги на ДП «Полтавський комбінат хлібопродуктів».