Зернова Столиця реалізувала в Дунайському порту проєкт, що дозволяє одночасно розвантажувати 4 автомобілі

стрічковий конвеєр ZEO-BC-500 ГК Зернова Столиця

ГК «Зернова Столиця» для проєкта замовника ТОВ «ЕЙ ПІ ТРЕЙДІНГ УКРАЇНА» виготовила та змонтувала стрічковий конвеєр ZEO-BC-500 довжиною 90 метрів та продуктивністю 500 т/год.

Про це повідомляє пресслужба «Зерновї Столиці».

«Завдяки високій продуктивності лінії — 500 т/год суттєво зменшились терміни завантаження суден, що дозволило збільшити їх кількість. Також дане рішення передбачає можливість одночасного розвантаження 4-х транспортних засобів»,— говориться в повідомленні.

Термін реалізації проєкту від підготовчих робіт до завершення монтажу — 2,5 місяці.

Технологічна схема передбачає перевалку зернових прямим шляхом з транспортних засобів на корабель/ баржу, та дозволила розпочати обробку сипучих та наливних вантажів.

Перевалка здійснюється за допомогою двох «Ковчегів», стрічкового конвеєру ZEO-BC-500 та телескопічної навантажувальної машини.

Стрічковий конвеєр ZEO-BC-500

«Перспективи розвитку Дунайського регіону у сьогоденні  дуже великі. Досвід та можливості нашої компанії, дозволять реалізувати проєкт від ідеї до будівництва високоефективного зернового терміналу. Нестандартні рішення, досвід, нові технології та якість виготовляємого обладнання дозволять будь-який проєкт зробити сучасним та прибутковим»,— зазначив регіональний керівник з продажів ГК «Зернова Столиця» Дмитро Борозенець.

Це вже 5-й проєкт в Дунайському регіоні, який «Зернова Столиця» реалізувала за 2022-2023 роки.

Нагадаємо, Зернова Столиця реалізувала проєкт будівництва перевантажувального хабу в Румунії