Grain Alliance планує перевалити додатково 100 тис. тонн на рік завдяки новій техніці для перевантаження

Баришівська зернова компанія Grain Alliance разом з USAID реалізувала проєкт оновлення технічного парку. Компанії придбали три телескопічних навантажувачі і два потужних трактори для перевантаження зерна у біг-беги.

Про це повідомляє пресслужба Grain Alliance.

За словами заступниці комерційного директора Баришівської зернової компанії Grain Alliance Людмили Урядової, за рахунок можливостей нової техніки, компанії вдасться збільшити обсяги перевезення зернових на елеваторах на 70 тисяч тонн  за сезон.

«Крім цього, за умов обмежених потужностей зберігання, актуальним питанням цього року було можливість здійснення перевалки без залучення всього технологічного обладнання. Нова техніка розширить можливості елеваторів перевантажувати зерно з різних транспортних засобів та організовувати поставку саме тим способом, який буде найбільш раціональнішим. За нашим міркуванням компанія буде спроможна здійснити пряму перевалку додаткових 100 тис. тонн за рік»,— зазначає Людмила Урядова.

Окрім перевантажувальної техніки «Пирятинський елеватор» у рамках співпраці з USAID отримає 8 потужних генераторів. Про це повідомляє директор елеватора Олександр Гавриленко.