Компанія Агріа подвоїла сушильні потужності на своєму зерносховищі

ТАНДЕМ 1+1 зерносушарних комплексів НОВОГО ЕЛЕВАТОРА на зерносховищі Агріїї
ТАНДЕМ 1+1 зерносушарних комплексів НОВОГО ЕЛЕВАТОРА на зерносховищі Агріїї
Джерело фото: Elevatorist.com

Компанія «Агріа» подвоїла сушильні потужності на своєму зерносховищі у Київській області. Поруч з вже існуючою сушаркою встановили аналогічний сушильний комплекс — шахтну сушку виробництва «НОВИЙ ЕЛЕВАТОР» з продуктивністю на 3000 тонно-відсотків та теплогенератором на 2 МВт. Обидві сушки поєднуються в тандем за допомогою норій.

Про це Elevatorist.com розповів виробничий директор ТОВ «Агріа» Артем Сиротюк.

За словами керівника, в «Агріі» прийняли рішення про збільшення площі посіву кукурудзи в новому сезоні, тож виникла потреба в додаткових потужностях сушіння.

«За час експлуатації комплексу ми підробили більше 10 тис. тонн зерна, ніяких питань, окрім регламентного обслуговування не виникало. В цьому році, коли у нас значно збільшилась посівна площа кукурудзи та з'явилася потреба в додаткових потужностях, ми прийняли рішення встановити ще один сушарний комплекс для того, щоб подвоїти продуктивність до 660 тонн на добу», — каже керівник Артем Сиротюк.

Читати детальніше: Сушка дуже вологої кукурудзи за один прохід — як працює ТАНДЕМ 1+1 зерносушарних комплексів НОВОГО ЕЛЕВАТОРА

Він також додав, що окрім обробки більшого об'єму зерна, сушіння в тандемі дає змогу зняти 20% вологи за один прохід.