Нова стивідорна компанія відвантажила 150 тис. т зерна та готує запуск контейнерного терміналу

Нова стивідорна компанія Danube Logistics Group за три місяці роботи перевантажила понад 150 тис. т зернових вантажів через Ренійський та Одеський порт. Також компанія готує запуск контейнерного термінала у порту Рені.

Про це повідомив директор Danube Logistics Group Іван Ніякий на своїй сторінці в Facebook.

«Повне блокування портів Миколаєва, Херсона, Маріуполя, Бердянська призвело до перерозподілу логістичних потоків експорту зернових у дунайські порти. Значно пізніше в рамках зернової ініціативи приєдналися і порти Великої Одеси. Величезна кількість профільних фахівців залишилася осторонь. Усвідомивши ситуацію, ми зрозуміли, що важливо не зупинятися і продовжувати розвиток транспортного потенціалу України там, де це можливо сьогодні», — зазначив керівник.

Іван Ніякий зазначив, що у порту Рені компанія отримала статус портового оператора, налагодила навантаження річкового і морського флоту та весь комплекс супутніх послуг (вагова, лабораторія, експедування, диспетчеризація авто та флоту).

«Ось-ось розпочнеться будівництво складів підлогового зберігання. Нині ведеться робота із запуску контейнерного термінала в Рені», — написав Іван Ніякий.

Компанія також здійснює перевалку через термінали Одеського порту в рамках зернового коридору.