Полімерхімгруп почав випускати нову модіфікацію засувки для керування зерновими потоками

Нові засувки «Полімерхімгруп» (PHG) не мають аналогів в Україні
Нові засувки «Полімерхімгруп» (PHG) не мають аналогів в Україні
Джерело фото: Elevatorist.com

Завод елеваторного обладнання «Полімерхімгруп» (PHG) почав випуск нової модифікації засувки для керування зерновими потоками. Нове обладнання не має аналогів в Україні, його повністю сконструйовано під поліуретанову проставку, яка захищає метал від зносу.

Про це повідомила прес-служба компанії.

Крім цього, завод запровадив правило: тепер кожна деталь будь-якого виробу має свій серійний номер і її можна купити окремо, при потребі.

«Строк експлуатації нового обладнання збільшується в декілька разів при мінімальних затратах. Ціна такого обладнання є трохи вищою від звичайних засувок, але це не порівняти з усіма вигодами, які отримує клієнт», — говорить комерційний директор «Полімерхімгруп» Олена Долженко.

В «Полімерхімгруп» зазначають, що це вдосконалення допоможе збільшити термін експлуатації обладнання та зменшити травмування зерна при транспортуванні.

Засувки вирблятимуть не лише в стандартних розмірах, але й під індивідуальні креслення; з моторедуктором та на ручному приводі.

На заводі повідомляють, що за 2 місяці існування нової розробки отримали 4 великих замовлення на це обладнання. Зараз етап патентування нових засувок вже завершується. Тож даний вид виробу офіційно можна буде придбати лише в компанії «Полімерхімгруп» або у їхніх дилерів.