Прометей виділив черговий транш на підтримку ЗСУ

ГК «Прометей» у зв'язку з посиленням бойових дій на Миколаївському напрямку виділила черговий транш допомоги підрозділам ЗСУ на загальну суму понад 1 млн грн. При цьому сумарний бюджет підтримки армії компанією перевищив вже 5,3 млн грн.

Про це повідомила пресслужба ГК.

За весь час ведення бойових дій «Прометей» реалізував десятки гуманітарних проектів. Підрозділам ЗСУ надається необхідна номенклатура: від медичних препаратів та провізії до необхідної техніки та амуніції. При цьому «Прометей» повністю взяв на себе реалізацію гуманітарних місій, виступаючи меценатом, організатором та логістом відповідних проектів.

Водночас наголошується, що з початку російського повномасштабного вторгнення в Україну компанія не згортала жодних інвестиційних чи партнерських проектів. Для запобігання кризовим явищам, пов'язаним, в першу чергу з порушенням логістичних зв'язків, в деякі напрямки Групи було залучено додаткове фінансування.

У компанії зазначають, «Прометей» продовжує свою бізнес-діяльність на безперервній основі, маючи амбіції повернутися до колишніх обсягів продажу та виробництва агрокультур.

Нагадаємо, у червні ГК «Прометей» відновив роботу свого «Золочевського елеватора», що на Харківщині.