ІМК відбудовує пошкоджений під час обстрілів елеватор у Чернігові

Елеватор "Млибор" у Чернігові відремонтують після ворожих обстрілів
Джерело фото: Сторінка ІМК у Facebook

Компанія ІМК ремонтує пошкоджений внаслідок ворожих обстрілів елеватор «Млибор» у Чернігові. На зерносховищі усувають завдані будівлям і обладнанню пошкодження. Ремонт ІМК намагається провести власними силами й планує завершити роботи протягом кількох тижнів.

Про це компанія сповістила на власній сторінці у Facebook.

На цьому елеваторі з перших днів війни співробітники організували на території підприємства бомбосховище для мешканців міста.

«Тут були спеціально обладнані місця прихистку, куди також передали все офісне кухонне обладнання (кавоварки, чайники, мікрохвильовки) і зробили запаси води, чаю та кави. Понад 300 містян, зокрема близько 70 дітей, знайшли на елеваторі ІМК захист від жахливих артилерійських і авіаційних обстрілів, якими понад місяць російські загарбники тероризували чернігівців. 46 ворожих снарядів влучили і в будівлі елеватора. Напис «ЗДЕСЬ ЛЮДИ» не завадив російським нелюдам бомбити підприємство», — розповіли в компанії.

ІМК подякувала співробітникам елеватора «Млибор» за те що змогли зберегти життя сотень мешканців Чернігова й за ті зусилля, які працівники зараз докладають, аби повернути підприємство до робочого стану. А також в компанії кажуть, що незабаром будуть готові приймати новий врожай.

Нагадуємо, що вчора надійшла інформація про те, що на територію ТОВ «Голден АГРО» у Рубіжному були скинуті потужні російські бомби. Відкритий 2020 року елеваторний комплекс було повністю знищено.