Прометей відправить чергову партію гумдопомоги для ЗСУ та ТрО

ГК «Прометей» відправить чергову партію гуманітарної допомоги для Збройних сил України та підрозділів територіальної оборони.

Про це повідомила пресслужба компанії.

«Незважаючи на погіршення гуманітарної ситуації та значне зниження бізнес-активності в цілому по регіону, Компанія «Прометей» продовжує роботу з підтримки регіональних військових підрозділів. Щоб допомогти нашій армії та забезпечити максимальну підтримку, Компанія почала діяти у цьому напрямку практично одразу після вторгнення російського агресора в Україну», — йдеться у повідомленні.

ГК «Прометей» наразі працює за такими напрямками:

1. Фінансування програм підтримки українських захисників. У рамках цього блоку компанією створено координаційний штаб, який у режимі 24/7 займається гуманітарними проектами. Функціонування міжрегіонального складу гуманітарної допомоги сприяє забезпеченню безперервного процесу постачання на адресу регіональних військових підрозділів.

Штаб координує повний цикл допомоги:

  • виділення грошових ресурсів для закупівлі амуніції, продовольчих товарів, медичних препаратів та інших матеріально-технічних засобів для передачі до зон регіональних бойових дій;
  • пошук постачальників в Україні та за її межами;
  • організація регіональної логістики;
  • організація передачі автотранспорту для потреб регіональних підрозділів української армії.

2. Забезпечення продовольчої безпеки. Цей блок займається підтримкою фермерських агрогосподарств в умовах воєнного часу, зокрема — реалізацією Спеціальних програм фінансування фермерів. Крім того, напрямок відповідає за забезпечення посівної.

«Щоденна робота наших виробничих компаній, координаційного центру «Прометея» — це підтримка наших захисників, які цілодобово несуть службу та роблять все можливе для нашої перемоги!», — зазначили в пресслужбі.

Нагадаємо, в рамках корпоративної програми підтримки армії ГК «Прометей» надала вже близько 2 млн грн на допомогу регіональним підрозділам ЗСУ та тероборони.