Українська агрокомпанія виділила на допомогу армії майже 2 млн грн

У рамках корпоративної програми підтримки армії ГК «Прометей» надала вже близько 2 млн грн на допомогу регіональним підрозділам ЗСУ та тероборони.

Про це повідомила пресслужба компанії.

Кошти направлені на закупівлю матеріально-технічних, продовольчих, медичних та інших засобів для військових, які захищають Миколаївську область. Крім того, армії передали квадроцикл Polaris та кроссовер Renault Duster. Проекти підтримки координуються керівництвом компанії у співпраці з представниками Миколаївської ОДА та органами місцевого самоврядування.

«В умовах тотального дефіциту та гуманітарної катастрофи у багатьох регіонах країни просто фінансової допомоги іноді недостатньо. Найчастіше необхідно шукати номенклатури в режимі 24/7 і навіть у разі загрози артобстрілів або авіаційного бомбардування — забезпечити логістику закуплених для військових засобів», — повідомила пресслужба.

В компанії зазначили, що готові виділяти не лише матеріальні засоби та купувати матеріально-технічні, продовольчі, медичні та ін. засоби для військових, а й виступають з ініціативою щодо регіональної інтеграції всіх цих процесів, включаючи логістику під своїм керівництвом.

Нагадаємо, ГК «Прометей» продовжить співпрацювати з фермерами у рамках Спеціальних програм фінансування. Аграрії зможуть не тільки придбати або обміняти врожай на необхідну продукцію (добрива, ЗЗР, насіння), а й отримати фінансування під посівну без обмеження мінімальних обсягів подальших поставок.