На Львівщині збудують індустріальний парк з елеватором та логістичним центром

У Яворівському районі Львівської області збудують індустріальний парк з елеватором потужністю не менше 20 тис. т. Також в межах індустріального парку збираються збудувати молокозавод, завод з виробництва кормових добавок та готових кормів, млин, підприємство з виробництва круп та каш, логістичний та бізнес-центри.

Про це повідомляє ZAHID.NET.

Загальна площа індустріального парку складатиме 50 гектарів, він буде розміщений на території колишнього гірничо-хімічного підприємства «Сірка». Там зможе працювати близько тисячі людей.

Потенційні інвестори, представники групи компаній «Корміл», зацікавилися ідеєю і нададуть консультації щодо удосконаленої концепції. Компанія також готова стати учасницею проєкту індустріального парку.

«До речі, Яворівський індустріальний парк — це ідеальне рішення для розміщення виробництва. Адже він розташований біля ключової міжнародної траси, поруч із кордоном. І така локація дає можливість і розмістити потужності, щоб розвивати сільське господарство, і створювати виробничі потужності для переробки продуктів сільгосптоваровиробників», — зазначив депутат обласної ради, представник групи компаній «Корміл» Володимир Хархаліс.

Нагадаємо, у Новорайській ОТГ Херсонської області планують створити промисловий парк агропорт «Червоний маяк». Тут на 15 га хочуть побудувати логістичний комплекс з елеватором та річковим терміналом. Для цього потрібно 40 млн грн інвестицій. Реалізація проекту створить 50 нових робочих місць.