Український завод розробить нову лінійку елеваторного обладнання

KMZ Industries після злиття з елеваторним напрямком Variant Agro Build працює над тим, щоб представити ринку нові розробки. Крім того, компанія запланувала оптимізацію асортименту.

Про це йдеться в матеріалі на Latifundist.com.

«У кожній із трьох лінійок силосів є свої плюси та мінуси. Зараз ми працюємо над об'єднаною лінійкою, намагаємося знайти рішення, що буде оптимальним за співвідношенням ціна/якість. Плануємо застосувати все найкраще в лінійці обладнання, яку представимо в недалекому майбутньому», — повідомив Андрій Нестеренко.

Читати по темі: Український завод відправить на експорт зерносушарки власного виробництва

В компанії планують відштовхуватися від принципу «розумної необхідності». Наприклад, зараз завод виробляє зерносховища діаметром від 3 до 32 м (без урахування силосів для комбікормів менших за 3 м). Є силоси діаметром 14,7 м (належать до дюймової лінійки) і 15 м (із метричної лінійки). Ніби різниця в 300 мм несуттєва, але для замовника вона може бути принциповою. Тому виробник радше оптимізує асортимент конструкцій з однаковими діаметрами, щоб, з одного боку, не було конкуренції всередині портфелю, а з іншого — мати змогу закривати всі потреби ринку.

Нагадаємо, на півдні Молдови збудують елеватор для доробки та зберігання соняшнику, пшениці та кукурудзи з обладнанням від KMZ Industries. Загальна ємність обладнання для зберігання від українського виробника складатиме 13608 м³.