В Молдові побудують елеватор з українським обладнанням

Модель елеватора з зерносушаркою KMZ Industries
Модель елеватора з зерносушаркою KMZ Industries
Джерело фото: Elevatorist.com

На півдні Молдови збудують елеватор для доробки та зберігання соняшнику, пшениці та кукурудзи з обладнанням від KMZ Industries. Загальна ємність обладнання для зберігання від українського виробника складатиме 13608 м³.

Про це повідомила пресслужба KMZ Industries на своїй сторінці у Facebook.

Поставка обладнання запланована на березень 2022 року.

Замовлення передбачає виготовлення та поставку:

  • 3 конусних силосів BBK ємністю 344 м³ кожний.
  • 4 силосів BBK на плоскій основі ємністю 3144 м³ кожний.
  • Зерносушарки Brice-Baker SCN-9/24.

«Наш замовник знає про нашу співпрацю з одним із найбільших виробників олії в Молдові — DANUBE OIL COMPANY S.R.L., тож це було, так би мовити, найкращою рекомендацією, — розповідає Сергій Блінов, керівник експортного напрямку KMZ Industries. — Крім того, це перший досвід клієнта саме в елеваторному бізнесі, тому для нього було пріоритетним придбати і ємності для зберігання, і зерносушарку в одного виробника, аби мати менше контрагентів при будівництві».

Якщо з силосами замовник визначився одразу, а зерносушарку спочатку планував купувати турецького виробництва. Проте пропозиція KMZ Industries виявилася більш конкурентною за співвідношенням «ціна/якість».

«Плюс наша оперативність в обговоренні замовлення, наданні потрібної інформації й спілкування, що називається, однією мовою з клієнтом, близькість до споживача сприяли тому, що й вибір щодо зерносушарки замовник зробив на нашу користь», — пояснив Сергій Блінов.