Вільногірський елеватор зробив два повні обороти з початку сезону

«Вільногірський елеватор» Групи компаній G.R. Agro на 8 грудня 2021 року прийняв 61 тис. т зерна, що на 35,5% більше за показник минулого року. Заготовлений обсяг сировини відповідає двом оборотам у сезоні.

Про це повідомила пресслужба ГК G.R. Agro.

Із загального обсягу зерна, прийнятого на «Вольногорський елеватор», 45% складають ранні культури і 55% — пізні.

Як зазначили у ГК G.R. Agro, темпи заготівлі та обсяги зберігання зерна зросли за рахунок програми «Безкоштовного зберігання для сільгоспвиробників». У пільговій програмі беруть участь вже понад 400 поклажодавців Дніпропетровської та Запорізької областей.

«Ця програма, безперечно, залучила нових клієнтів на елеватори компанії. Вона спровокувала не лише зростання темпів заготівель, а також проблему нестачі необхідних об'ємів для розміщення товару всіх бажаючих товаровиробників», — розповіли ГК у G.R. Agro.

Керівництво компанії вже розглядає розширення обсягів зберігання зерна у майбутньому сезоні. Також планується покращити інфраструктуру на елеваторах. Довгострокова стратегія компанії з нарощування обсягів зберігання також включає покупку нових зерносховищ у стратегічно важливих областях України.

Нагадаємо, програму «Безкоштовного зберігання для сільгоспвиробників» компанія запровадила 1 липня 2021 року.