Ставки на торгах з реалізації зерновозів ЦТЛ перевищили 4700 грн на добу

ЕТС «Прозорро.Продажі» у середу, 8 листопада, провів аукціони з реалізації зерновозів та піввагонів філії «Центр транспортної логістики» АТ «Укрзалізниця». Ставка стартувала від 1000 грн на добу. У процесі торгів остаточні пропозиції коливались від 3807 до 4701 грн на добу.

Про це пише Rail.insider.

На торги виставляли 10 маршрутів по 50 вагоновідправок у зерновозах. Аукціон відбувався в англійському форматі без обмежень полігону вивантаження. Навантаження можливе з 13 листопада по 31 грудня. 

Сім лотів виграло ТОВ «Зерно-Агротрейд», по одному — ПП «Західний Буг», ТОВ «Грейнсвард» і ТОВ «Українська зернова логістика».

Також 8 листопада пропонували п’ять лотів по 50 маршрутних вагоновідправок у піввагонах. Аукціон відбувався у голландському форматі. Відстань перевезення мала становити не менше 250 км.

Стартова ставка сягала 1200 грн на добу. Під час торгів вона тричі скорочувалася до мінімально можливої — 348 грн на добу. Ще у двох випадках вона становила 360 та 384 грн на добу. Чотири із п’яти лотів виграло ТОВ «Метінвест-Шіппінг», ще один — ТОВ «Металургійний завод «Дніпросталь».