Бізнес хоче захистити дунайські порти

Український бізнес хоче долучитися до захисту портів та міст на Дунаї
Український бізнес хоче долучитися до захисту портів та міст на Дунаї
Джерело фото: facebook.com

Український бізнес допомагає в захисті дунайських портів, і спільно з волонтерською групою «Технарі» оголошує збір коштів на ППО ОУВ Дунай.

Про це повідомляє представник волонтерської команди «Технарі» Ігор Астахов.

«ППО ОУВ Дунай вкрай потребує допомоги, що ефективно захистити Рені, Ізмаїл і всі наші населені пункти вздовж річки. Кількість Мобільних Вогневих груп зростає, зростає їх ефективність. Але держава, на жаль, може забезпечити ці групи лише зброєю — кулеметами та ПЗРК. Все інше, а це — прожектори, тепловізори, зарядні станції тощо – повинні забезпечити волонтери та донатори, тобто ми з вами. Можна, звичайно, чекати, коли це зробить держава, але на той час, боюсь, від міст на Дунаї нічого не залишиться», — написав Ігор Астахов.

Зібрані кошти підуть на придбання прожекторів для ППО Дунайського регіону. Один такий прожектор коштує майже 11 тис. грн.

«І ми оголошуємо збирання на прожектори! Дунай просить 50 штук. Один прожектор — майже 11 000 грн. Скільки зберемо — стільки і купимо. Особисто у мене є 63 000, це майже 6 прожекторів», — пояснив Ігор Астахов.

Долучитися до збору коштів для ППО ОУВ Дунай можна за посиланням. Номер картки банку 5375 4112 0202 8960.

Нагадаємо, Україна та США вважають дунайський шлях найбільш перспективним для експорту української агропродукції та мають намір розвивати цей напрямок.