5 вересня 2023, 09:00, Переробка

ТМ Зодіак пройшла аудит та отримала можливість постачати свою продукцію на експорт

Виробник макаронних виробів ТМ «Зодіак» успішно пройшов аудит та отримав сертифікати ISO 22000:2018 та ISO 9001:2015. Це дасть змогу компанії співпрацювати з найбільшими національними та регіональними мережами по всій Україні, де наявність цих сертифікатів є обов'язковою.

Про це повідомила пресслужба компанії.

«Наявність у компанії цих сертифікатів дає розуміння нашим діючим та майбутнім партнерам, що ми на 100% контролюємо кожен етап виробництва продукції, починаючи від анкетування та вибору реєстру постачальників сировини та допоміжних матеріалів (пакувальні матеріали, запчастини) та закінчуючи ретельною перевіркою виготовленої продукції на кожному етапі виробництва», — прокоментувала пресслужба.

Читати на тему: Як роблять макарони — компанія Зодіак відновлює виробництво після обстрілів заводу

В компанії зазначають, що відповідність стандартам дає змогу забезпечити структуру управління не лише внутрішніми ризиками для безпеки продукції ТМ «Зодіак», а й розробити систему управління зовнішніми ризиками, які є важливими у аспекті побудови мережі постачання.

Також наявність даних сертифікатів відкриває для ТМ «Зодіак» можливість постачати свою продукцію не лише споживачам в Україні, а й експортувати її.

Нагадаємо, нещодавно ТМ «Зодіак» відзначили на Ukrainian Business Award за відновлення виробництва після довгого простою та збереження високої якості своєї продукції.