GREСO GROUP встановить на елеваторі Укрпромінвесту найсучанішу версію теплогенератора

На елеваторі Укрпромінвесту встановлять найсучанішу версію теплогенератора GREСO GROUP
На елеваторі Укрпромінвесту встановлять найсучанішу версію теплогенератора GREСO GROUP
Джерело фото: Elevatorist.com

Компанія GREСO GROUP встановить на елеваторі компанії «Укрпромінвест» найсучаснішу версію свого теплогенератора з потужністю 12 МВт. На елеваторі «Укрпромінвест» вже працює інша сушарка з теплогенератором такої ж потужності, але нове обладнання буде доукомплектоване за бажанням замовника.

Про це Elevatorist.com у матеріалі «Теплогенератори GREСO GROUP — як невеликий завод задовольняє потреби аграріїв цілої країни» розповів директор та власник компанії GRECO GROUP Іван Корженко.

«Це на даний момент топ-модель з урахуванням всіх побажань та технологічних запитів замовників», — говорить Іван Корженко.

Теплогенератор встановлять на сушарку LAW. За домовленістю з виробниками LAW, систему електроніки управління сушаркою та теплогенератора повністю об'єднають: встановлять додаткову більш досконалу систему безпеки на різке вимкнення електрики. Крім того, теплогенератор забезпечать системою пилоподавлення.

«Встановлюємо найновішу систему автоматики. Якщо раніше ми брали від сушарки 2-3 різних сигнали, на кшталт «пуск-зупинка» та підвищення температури, то тепер будемо брати всі сигнали. Ми вдосконалили автоматику наших теплогенераторів, вона універсальна та інтегрується до любої сушарки», — додав Іван Корженко.