Кернел направив 1 млн євро в інвестиційний проєкт у партнерстві з перевізниками

«Кернел» продовжує інвестувати у розвиток транспортної інфраструктури України і під час бойових дій в країні. Компанія вкладає кошти у нарощення власного парку нових автівок самоскидів для АПТ 2004. Крім того, Kernel інвестував 1 млн євро у спільний проєкт у партнерстві з перевізниками.

Про це повідомляється на сайті компанії.

До співпраці залучили п’ятьох перевізників і завдяки інвестиціям «Кернел» їхній автопарк поповнився 31 автопоїздом з цистернами.

«Це суттєво допомогло нашим партнерам-перевізникам відновитися після обвалу ринку перевезень на початку активної фази війни. Також дало змогу додатково залучити до ринку перевезень України сучасний парк нових автівок-олієвозів, що відповідають найвищим стандартам безпеки та екології Євро-6», — йдеться у повідомленні.

Засновник ТОВ «Стріт-компані» Віталій Букоємський розповів, що у рамках спільного проєкту придбав 4 тягачі та 4 бочки для перевезення соняшникової олії.

«За умовами проєкту Kernel частково компенсував нам вартість закупленої техніки. Також ми уклали договір про співпрацю терміном на рік й отримали додаткові гарантії від компанії. Навіть після того, як відкрилися порти, Kernel продовжив виконувати свої домовленості та забезпечувати наших водіїв стабільною роботою», — сказав Віталій Букоємський.

В подальшому у «Кернел» хочуть запровадити 100% електронного документообігу з партнерами-перевізниками та запустити е-ТТН у співпраці з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України.