Аграріїв запрошують на конференцію Re:farm у Львові

Аграрна конференція Re:farm
Аграрна конференція Re:farm

16 лютого у Львові відбудеться аграрна конференція Re:farm, де плануються виступи більше 80 спікерів у 4 тематиках. На захід запрошують агрономів, інженерів, експертів та науковців аграрної сфери.

На локації діятимуть сцени з тематичними потоками:

  • Технології. Спікери потоку — експерти, які поділяться своїми порадами з вирощування основних культур в умовах здорожчання ресурсів, оптимізації технологічної карти — посів, захист, удобрення та обробіток грунту.
  • Точне землеробство. Особливо актуальна тема, про яку говоритимуть ті, хто запровадив диференційоване внесення ресурсів на своїх господарствах та має результат. А також експерти, які розкажуть, як працюють базові технології точного землеробства та яку користь вони можуть принести господарству.
  • Виробництво. Тут йтиметься про основні виробничі елементи кожного підприємства — логістика, елеватор, сушіння та переробка зерна. На реальних кейсах фермери розкажуть про оптимізацію виробництва, зменшення витрат та збільшення рентабельності.
  • Бізнес. Управління грошовими потоками, інвестиції та бізнес-планування, пошук кваліфікованих кадрів.

Перелік спікерів можна подивитися за посиланням

«Ми створили таку конференцію, на якій кожен проведе час з максимальною користю. Тобто, учасник може відвідати виступи саме на ті теми, які його цікавлять, і серед 85 спікерів обрати саме те, що необхідно саме йому. Також це можливість отримати нові знання декільком спеціалістам з господарства одночасно, адже тематика технології та точне землеробство може бути цікавим агроному та інженеру, виробництво — директору, а потік «бізнес» — власнику. Також, Re:farm — це не тільки знання, це ще й комʼюніті спеціалістів, які прагнуть розвитку та змін, можливість зібратись в одному місці та поспілкуватись, знайти людей які будуть мотивувати рухатись вперед», — розповіли організатори Re:farm.

На конференції діятиме експо-зона технологічних компаній в агро, на стендах яких можна буде ознайомитись з сучасними рішеннями та отримати консультації.

Квитки можна придбати на сайті конференції. Доступні 2 типи квитків STANDARD PREMIUM. За промокодом kultivariy можна отримати знижку на квитки 20%.

Конференція Re:farm відбудеться 16 лютого у м. Львів на території !Festrepublic (вул. Старознесенська, 24).
Контакти організаторів: +380684858386, hello@refarm.com.ua.